Humidors

                         

                             € 155,-

 

                                        

                                                        Humidor instructies              

De hygrometer.
Mits van zeer hoge kwaliteit, geeft de hygrometer de juiste luchtvochtigheid aan.
Belangrijker is de controle op de veerkracht van de sigaar. U neemt de sigaar tussen duim en wijsvinger en drukt deze zachtjes in. De sigaar dient veerkrachtig te zijn en terstond zijn vorm terug te krijgen. Bij het indrukken mag de sigaar niet knisperen. Knisperen geeft aan dat de sigaar te droog is en de foam vaker dient te worden bijgevuld met gedistilleerd water. Blijft de sigaar ingedeukt, dan is de sigaar te vochtig en moet de foam tijdelijk worden verwijderd.

De bevochtiger.
Verwijder de deksel van de bevochtiger en laat de foam zoveel mogelijk water opnemen, door deze in een schaaltje met water te leggen. Overtollig water uitslaan. Plaats daarna de foam terug. Per slot van rekening “water en tabak zijn elkaars vijanden”.

Luchtvochtigheid is het doel!
 
Het interieur.
Het cederhouten interieur neemt veel vocht op. Bevochtig een schone spons met water en veeg over het cederhouten interieur en de eventuele verwijderbare schotten. Leg de vochtige spons daarna op een plastic zak en plaats deze in de humidor. Sluit de deksel en houdt dit gedurende twee uur gesloten, opdat het interieur het vocht van de spons en de bevochtiger kan inademen. Na minimaal twaalf uur kunt u de spons verwijderen en de foam nogmaals tot zijn volle capaciteit vullen. Sluit de humidor nogmaals voor twaalf uur, waarna deze gereed is om u long-filler sigaren te bewaren.
Herhaal het bovenstaande proces net zo vaak tot u de gewenste vochtigheidsgraad heeft bereikt. Niet alleen de bevochtiger, maar ook het interieur moet “nat” zijn. Vooral in het begin zult u bovenstaand proces zo nu en dan moeten uitvoeren.

 

 

 

                                                                

                               

           

                                Humidor Rosewood

humidor            humidor

Humidor set                                                Humidor set

incl. asbak en knipper                                         incl. asbak en knipper  

 

                                                                        

 

                                 

 

 


ENNL


(0)


HomepageWinkelwagenCadeaubonVoor bedrijvenFor companies and businessesAlgemene voorwaardenVerzekerde verzendingInloggen en registrerenBestelpaginaBedankt voor uw bestellingHartelijk dank voor uw reaktieThank you for your inquiryVerzekerde verzending